• Oběd
  • 3.6.2024

Španělské Gazpacho - recept pro varný mixér Tefal Perfectmix Cook

Španělské Gazpacho.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
25 min

Suroviny

  • 300 g velmi zralých rajčat nakrájených na 4, studených
  • 1 stroužek česneku
  • 2 plátky sendvičového chleba bez kůrky
  • 30 cl vody
  • 0,75 bílé cibule, nakrájené na 4
  • 50 g červené papriky, nakrájené na kostičky
  • 6 listů zelené nebo fialové bazalky
  • 200 g loupané okurky (cca 0,5)
  • 0,5 citronové šťávy
  • 1 lžička moučkového cukru
  • 30 g červené papriky, jemně nakrájené
  • 30 g okurky, nakrájené nadrobno
  • 30 g zelené papriky, nakrájené nadrobno
  • 0,25 nakrájené cibule
  • 1 lžíce sherry octa

KROK 1: Do nádoby mixéru dejte rajčata, česnek, chléb, vodu, cibuli, papriku, bazalku, okurku, citronovou šťávu a cukr.

KROK 2: Zavřete víko a mixujte na střední rychlost po dobu 2 minut.

KROK 3: Naplňte malé sklenice. Podávejte vychlazené.

KROK 4: V misce smíchejte nakrájenou zeleninu s octem a posypte gazpacho zeleninou a zalijte kapkou olivového oleje.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše