• Svačina
  • 3.6.2024

Španělský dušený česnekový krém - recept pro varný mixér Tefal Perfectmix Cook

Španělský dušený česnekový krém.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
35 min

Suroviny

  • 100 g oloupaných stroužků česneku
  • 50 cl vody
  • 8 cl dvojité smetany
  • 50 g másla
  • sůl a pepř

KROK 1: Nalijte vodu do nádoby mixéru a poté umístěte parní koš s česnekem. Zavřete víko a zvolte program HEAT na 100 °C na 25 minut.

KROK 2: Česnek dejte stranou. Slijte vodu. Vyměňte nádobu mixéru bez mytí. Zalijte smetanou. Zavřete víko a zvolte program HEAT 100 °C na 5 minut.

KROK 3: Přidejte blanšírovaný česnek, máslo, sůl a pepř. Zavřete víko a zvolte program BLEND na rychlost 3 na 1 min.

KROK 4: Česnekovou smetanu nalijte do zapékacích misek. Ihned podávejte nebo nechte vychladnout v lednici pro tužší konzistenci.

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše