• Oběd
  • 27.11.2021

Srnčí hřbet na víně s černým rybízem a hruškami - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

4cf50770-ba38-484f-bac0-c920cec32f8f.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
4 min
Nutriční hodnoty celého receptu
Nutriční hodnoty celého receptu
1496 kcal

Suroviny

  • 720 g srnčí filet, na plátky po 180 g
  • 100 g černý rybíz (čerstvý nebo mražený, nebo brusinky)
  • 2 lžíce podzemnicový olej
  • 2 ks hruška, oloupaná, bez jadřinců a podélně rozpůlená
  • 60 ml telecí vývar
  • 400 g fialové brambory, na 1cm kostky
  • 40 ml červené víno
  • 2 špetky směs koření (nebo nové koření)
  • sůl, pepř

POSTUP:Připravte si ingredience.Fialové brambory nakrájejte na 1cm kostičky.Ochuťte maso solí a pepřem.Do nádoby nalijte olej.Plátky masa osmahněte ze všech stran.Maso vyjměte.Vložte do nádoby brambory.Osolte a opepřete.Opékejte po dobu 1 minuty.Do nádoby nalijte červené víno a telecí vývar.Seškrábejte zbytky opečeného masa na dně nádoby. Přidejte ovoce, maso a koření.Doba vaření: 4 minuty.Nechejte maso 2 minuty odpočívat.Podávejte.DOBROU CHUŤ!{products|1}

image.png
image.png
image.png
image.png

Podrobnější informace o výživových hodnotách tohoto receptu najdete v aplikaci Kalorické Tabulky.

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše