• Oběd
  • 27.11.2021

Srnčí hřbet na víně s černým rybízem a hruškami - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

4cf50770-ba38-484f-bac0-c920cec32f8f.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
4 min

Suroviny

  • 720 g srnčí filet, na plátky po 180 g
  • 100 g černý rybíz (čerstvý nebo mražený, nebo brusinky)
  • 2 lžíce podzemnicový olej
  • 2 ks hruška, oloupaná, bez jadřinců a podélně rozpůlená
  • 60 ml telecí vývar
  • 400 g fialové brambory, na 1cm kostky
  • 40 ml červené víno
  • 2 špetky směs koření (nebo nové koření)
  • sůl, pepř

POSTUP:

Připravte si ingredience.
image.png

Fialové brambory nakrájejte na 1cm kostičky.

Ochuťte maso solí a pepřem.

Do nádoby nalijte olej.

Plátky masa osmahněte ze všech stran.
image.png

Maso vyjměte.

Vložte do nádoby brambory.

Osolte a opepřete.

Opékejte po dobu 1 minuty.

Do nádoby nalijte červené víno a telecí vývar.

Seškrábejte zbytky opečeného masa na dně nádoby.

Přidejte ovoce, maso a koření.
image.png

Doba vaření: 4 minuty.

Nechejte maso 2 minuty odpočívat.

Podávejte.

DOBROU CHUŤ!
image.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše