Středomořský chlebíček s pečenou paprikou - recept pro Tefal Easy Fry Oven & Grill
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
15 min
Vaření
30 min
Suroviny
2 malé červené papriky
8 plátků chleba / bagety
80 ml olivového oleje
1 stroužek česneku
Sůl a pepř
1 | Papriky omyjte. Vložte celé papriky do košíku na hranolky fritézy s grilem Easy Fry. Vložte košík do střední části s odkapávací miskou vespodu a pečte 30 minut při teplotě 200 °C.
2 | Vložte papriky do misky, přikryjte je talířem a nechte zcela vychladnout. Usnadníte si tak odstranění slupky.
3 | Papriky oloupejte. Nakrájejte je na proužky a vložte do hluboké misky s drceným česnekem a olivovým olejem. Ochuťte solí a pepřem. Podávejte s plátky čerstvého chleba.
TIP: Přidejte do paprik několik snítek tymiánu a zakysanou smetanu.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.