Tatarák z uzeného pstruha, pečená cibule, domácí brioška s perníkovým kořením - vánoční recept od šéfkuchaře Martina Kolníka #tefalvanocnimenu
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
15 min
Vaření
25 min
Suroviny
200 g uzeného pstruha
1 citron
černý pepř na dochucení
4 snítky kopu
2 červené cibule
200 g hladké mouky
100 ml mléka
1 lžička cukru krystal
1 vejce
20 g droždí
lžička perníkového koření
olivový olej
Uzeného pstruha si nakrájíme na drobné kousky, zamícháme sůl, černý pepř, citron a kopr. Přidáme olivový olej, promícháme a dáme na chvilku do ledničky. Cibuli vložíme v misce do Cook4me+, přiklopíme přídavným zařízením Extra Crisp Lid a nastavíme na 180 stupňů po dobu 20 minut. Po upečení necháme cibuli vychladnout a očistíme. Na briošku si připravíme kynuté těsto tak, že smícháme mouku, droždí, máslo, cukr a hněteme v Masterchef Grande (metlička na těsto). Vytvarujeme briošky a pečeme v Cook4me+ s přídavným zařízením Extra Crisp Lid na 170 stupňů 25 minut.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.