• Svačina
  • 6.12.2021

Tatarák z uzeného pstruha, pečená cibule, domácí brioška s perníkovým kořením - vánoční recept od šéfkuchaře Martina Kolníka #tefalvanocnimenu

Tatarak s uzeneho pstruha20.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
25 min

Suroviny

  • 200 g uzeného pstruha
  • 1 citron
  • černý pepř na dochucení
  • 4 snítky kopu
  • 2 červené cibule
  • 200 g hladké mouky
  • 100 ml mléka
  • 1 lžička cukru krystal
  • 1 vejce
  • 20 g droždí
  • lžička perníkového koření
  • olivový olej

Uzeného pstruha si nakrájíme na drobné kousky, zamícháme sůl, černý pepř, citron a kopr.
Přidáme olivový olej, promícháme a dáme na chvilku do ledničky.
Cibuli vložíme v misce do Cook4me+, přiklopíme přídavným zařízením Extra Crisp Lid a nastavíme na 180 stupňů po dobu 20 minut.
Po upečení necháme cibuli vychladnout a očistíme.
Na briošku si připravíme kynuté těsto tak, že smícháme mouku, droždí, máslo, cukr a hněteme v Masterchef Grande (metlička na těsto). Vytvarujeme briošky a pečeme v Cook4me+ s přídavným zařízením Extra Crisp Lid na 170 stupňů 25 minut.



Doporučené produkty

Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.

Zjistit více a nastavit soubory cookies.