• Oběd
  • 11.11.2021

Tažín s treskou a chřestem - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+ CY8511

612d886b-09d5-4ab2-97e5-c0fd26013595.png
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
30 min
Vaření
Vaření
4 min

Suroviny

  • 600g filet z tresky, vykostěné a pokrájené na kostky
  • 16 ks chřest (prvních 15 cm), omytý a nasekaný
  • koriandr, jemně nasekaný (2 lžíce)
  • mletý kmín (2 lžičky)
  • 1/2 citrónu (šťáva)
  • petržel (2 snítky)
  • 400g rajčatové pyré
  • 1 stroužek česneku, jemně nasekaný
  • 50 g šalotka, nasekaná
  • 2 lžíce rostlinného oleje

POSTUP:

Připravte si ingredience.
obrazek.png

Smíchejte rybu s olejem, petrželí, solí a pepřem.

Vytvarujte 5 rybích kuliček na osobu.

obrazek.png

Do nádoby nalijte olej.

Rozpalte olej.

Zlehka rybí kuličky osmahněte.
obrazek.png


Dejte stranou.

Přidejte 10 cl vody, šalotku, rajčatové pyré, citronovou šťávu a kmín.

Přidejte koření.

Vložte rybí kuličky zpět do nádoby.

Přidejte chřest.
obrazek.png

Doba vaření: 4 minuty.

Přidejte koriandr.

Podávejte s kuskusem nebo rýží.

Dobrou chuť!
obrazek.png

Doporučené produkty



Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše