• Oběd
  • 23.1.2022

Telecí ragú s kandovaným citronem - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

5-30.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
0 min
Vaření
Vaření
83 min

Suroviny

  • 600 g telecí
  • 1 cibule
  • 1 polévková lžíce mouka
  • 1 kandovaný citron
  • 3 polévkové lžíce olivový olej
  • 600 ml telecí vývar
  • 1 čajová lžička kmín
  • 50 g vypeckované zelené olivy
  • pár lístků bazalky
  • pepř

Toto ragú můžete podávat s rýží nebo nakládanými lilky.

Cibuli oloupejte a nakrájejte na čtvrtiny.

Cibuli dejte do mísy kuchyňského robotu vybaveného sekáčkem.

Uzavřete víko a stiskněte 'Start'.

Setřete stěny mísy.

Připojte mixér.

Nalijte 3 lžíce olivového oleje.

Uzavřete víko a stiskněte 'Start'.

Mezitím nakrájejte 600 g telecího masa na kostky o velikosti 3 x 3 cm a v salátové misce ho smíchejte s 1 lžící mouky.

Kandovaný citron nakrájejte na malé kostičky.

Přidejte maso obalené v mouce, kandovaný citron, 1 lžičku kmínu, 50 g zelených oliv a 600 ml telecího vývaru.

Opepřete.

Uzavřete víko a stiskněte 'Start'.

Doporučené produkty

Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.

Zjistit více a nastavit soubory cookies.