• Snídaně
  • 9.6.2023

Teplé sendviče s tuňákem

5 (1x)
hot tuna sandwiches.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
5 min

Suroviny

  • 8 plátků sendvičového chleba, cca 9 cm
  • 20 g másla
  • 140 g celého tuňáka ve slaném nálevu
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce balzamikového octa
  • 1 jarní cibulka nebo pažitka
  • 100 g strouhaného čedaru
  • Sůl a pepř
  • 20 g másla

Připravte si salát s tuňákem:

Tuňáka sceďte a dejte do mísy. Rozmačkejte jej vidličkou.

Nakrájejte jarní cibulku na tenké plátky a přidejte ji k tuňákovi.

Přidejte olivový olej a balzamikový ocet, poté dochuťte solí a pepřem.

Dobře promíchejte.

Umístěte 8 plátků sendvičového chleba na prkénko.

Máslo rozpusťte v mikrovlnné troubě a natřete na 4 plátky.

Otočte je natřenou stranou dolů, poté na nepotřenou stranu rozprostřete salát s tuňákem.

Bohatě posypte čedarem.

Zbývající 4 plátky položte na čedar a potřete vršky rozpuštěným máslem.

Umístěte sendviče na standardní plech fritézy Easy Fry.

Nastavte pečení na MANUÁLNÍ režim při 200°C po dobu 5 minut.

Podávejte se zeleným salátem.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše