• Oběd
  • 11.11.2021

Těstoviny s lilkem a ančovičkami - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+ CY851

4983151b-448f-4eb1-88b0-09bf6966a555.png
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
8 min

Suroviny

  • 320 g sušené těstoviny casarecce
  • 400 g lilek, omytý a nakrájený na 2cm kostky
  • 1 ks šťáva z citronu
  • 2 ks stroužek česneku, oloupaný a nasekaný
  • 2 lžíce olivový olej (povinné)
  • 2 lžičky mletý kmín
  • 2 lžíce petržel, omytá a nasekaná (nejlépe hladkolistá)
  • 20 ks marinované ančovičky (nebo sardinky)
  • 0,6 lžičky cukr
  • 530 ml osolená voda


POSTUP:

Připravte si ingredience. 

obrazek.png
Lilky omyjte a nakrájejte na 2cm kostičky. 

Oloupejte a nasekejte stroužky česneku. 

Omyjte a nasekejte petržel. 

obrazek.png
Vložte do nádoby v následujícím pořadí: 150 g lilku, česnek, cukr, olej, voda a zbytek lilku.

Doba vaření: 8 minut.

Přidejte citron, kmín a petržel.

Podávejte zdobené ančovičkami.   

Dobrou chuť!
obrazek.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše