• Oběd
  • 11.11.2021

Tradiční dušené maso se zelím - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+ CY851

084afd57-5bb7-45b0-a8fe-192bda9c04b2.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
35 min

Suroviny

  • 700 g vepřová plec od kosti, na kousky po 100 g
  • 100 g silné plátky slaniny
  • 500 g hlávkové zelí na čtvrtky
  • 300 g mrkev, ostrouhaná a na kousky
  • 1 ks cibule, oloupaná a rozpůlená, s hřebíčkem
  • 400 g brambory, oškrábané a rozpůlené
  • 1 ks svazek bylinek
  • sůl, pepř

POSTUP:

Připravte si ingredience. 
obrazek.png
Mrkev ostrouhejte a nakrájejte na kousky.
obrazek.png

Maso, slaninu a poté další ingredience vložte do nádoby. 

Přidejte 650 ml vody. 

Osolte a opepřete. 

Doba vaření: 35 minut. 

Podávejte.  
obrazek.png
Dobrou chuť!

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše