• Oběd
  • 11.11.2021

Tradiční dušené maso se zelím - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+ CY851

Tradiční dušené maso se zelím - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+ CY851
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
35 min

Suroviny

  • 700 g vepřová plec od kosti, na kousky po 100 g
  • 100 g silné plátky slaniny
  • 500 g hlávkové zelí na čtvrtky
  • 300 g mrkev, ostrouhaná a na kousky
  • 1 ks cibule, oloupaná a rozpůlená, s hřebíčkem
  • 400 g brambory, oškrábané a rozpůlené
  • 1 ks svazek bylinek
  • sůl, pepř

POSTUP:

Připravte si ingredience. 
obrazek.png
Mrkev ostrouhejte a nakrájejte na kousky.
obrazek.png

Maso, slaninu a poté další ingredience vložte do nádoby. 

Přidejte 650 ml vody. 

Osolte a opepřete. 

Doba vaření: 35 minut. 

Podávejte.  
obrazek.png
Dobrou chuť!

Doporučené produkty

Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.

Zjistit více a nastavit soubory cookies.