• Oběd
  • 23.1.2022

Trhané hovězí maso na červeném víně a houbách - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

5-44.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
30 min

Suroviny

  • 150 g šalotky
  • 100 g řapíkatý celer
  • 100 g mrkve
  • 10 ml extra panenský olivový olej
  • 600 g trhané hovězí maso
  • 2 listy bobkový list
  • 4 bobule jalovec
  • 300 g žampiony
  • 2 polévkové lžíce mouka
  • 200 ml červené víno
  • 1 vývar hovězí
  • sůl
  • pepř

Přidejte oloupanou šalotku, řapíkatý celer a mrkev nakrájenou na kostičky.

Zavřete víko a stiskněte 'Start'.

Připojte mixér, přidejte olej, žampiony nakrájené na polovinu a hovězí maso.

Zavřete víko a stisknutím tlačítka „Start“ zahajte vaření.

Otevřete víko, přidejte mouku, víno, bobkové listy, jalovec a hovězí vývar.

Osolte a opepřete.

Zavřete víko a pokračujte ve vaření stisknutím tlačítka „Start“.

Po uvaření podávejte hovězí maso zalité omáčkou.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše