Těsto pomocí špachtle vyndejte, utvořte z něj bochánek a dejte jej na 2 hodiny odpočívat do mísy přikryté utěrkou. Sundejte mixovací nástavec a mísu umyjte.
Předehřejte troubu na 180 °C. Do mísy přidejte 150 g mozzarelly, 60 g ricotty, 200 g tuňáka, 50 g oliv bez pecek a lžičku oregána. Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Těsto si rozprostřete na pomoučené ploše. Rozválejte těsto do kruhu a potřete ho 2 lžícemi rajčatové pasty.
Špachtlí si rozprostřete připravenou náplň po jedné polovině těsta. Přeložte na půl a konce pevně spojte prsty. Potřete calzone žloutkem.
Calzone dejte na plech a nechte péct v troubě 20 minut na 180 °C .
Servírujte ihned.
Nalijte do mísy 150 ml vody a přidejte 8 g droždí. Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Přidejte 200 g mouky, lžičku soli a 2 lžíce olivového oleje. Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Doporučené produkty