V míse mixéru smíchejte mouku, semolinu, sůl a prášek do pečiva. Udělejte důlek a přidejte pekařské droždí, cukr a olej. Začněte s hnětením těsta a postupně přilévejte dvě třetiny vody.
Těsto vypracujte a položte na lehce pomoučenou pracovní plochu. Pokračujte v ručním hnětení a postupně přidávejte zbývající vodu (těsto by mělo být elastické a lehce lepivé). Těsto a mísu potřete olejem a nechejte 2 hodiny kynout zakryté vlhkou utěrkou.
Jakmile těsto vykyne, vytlačte z něj vzduch a položte jej na olejem potřenou pracovní plochu. Z těsta vytvořte 6 kuliček, které pak lehce rozválejte. Položte je na olejem vymazaný plech a dobře rozmístěte. Zakryjte potravinářskou fólií a nechejte 45 minut kynout.
Před přidáním ingrediencí zahřejte pánev na střední teplotu a vyčkejte, dokud Thermo-Signal zcela nezčervená.
Umístěte jednu nebo dvě kuličky těsta do pánve a mírně je zploštěte. Opékejte na středním plameni asi 5 až 6 minut z každé strany.
Smíchejte olej s kořením a potřete kuřecí nudličky. Vejce rozšlehejte s nasekanou petrželkou, osolte a opepřete.
Před přidáním ingrediencí zahřejte pánev na střední teplotu a vyčkejte, dokud Thermo-Signal zcela nezčervená.
Osmahněte kuřecí maso na vysoké teplotě, poté snižte plamen a opékejte dalších 10 minut, aby se propeklo. Dejte stranou na talíř a nakrájejte na malé kousky.
Na pánvi rozpusťte máslo a přidejte lžíci rozšlehaných vajec. Smažte 3 minuty, v polovině otočte. Udržujte teplotu a opakujte stejný postup, abyste vytvořili 4 malé omelety.
Každou placku chleba rozřízněte podélně na polovinu. Potřete trochou harissy a paprikou. Přidejte omeletu, maso a plátek čedaru.
Tuniské sendviče chapati zahřejte na pánvi na středním plameni.