Kompletní pomalý videorecept najdete na mém profilu. Je uložený ve výběru ze stories.
Celý je dělán na pánvi od @tefalcz (@tefalsk) z nové řady G6. Zrovna tuto pánev jsem si oblíbil. Především pro její ideální velikost na 2-3 porce. Praktickou výlevku - snadno nalijete omáčky, polévky a další tekuté věci přímo do talíře.
Dále je skvělý její povrch, který nepřipéká ani velmi lepkavé věci. Výborně rozvádí teplo po celém dnu pánve, už se Vám teda nestane, že by část byla opečená a druhá ne. Těžko se mi hledají negativa, nic nenacházím.
1. Udon nudle vaříme dle návodu. Poté zcedíme. 2. V pánvi rozpálíme sezamový olej.
krátce na něm opečeme pekingské zelí. Jen aby změklo a lehce se zbarvilo. 3. Zelí dáme na jednu stranu pánve, přidáme trochu sezamového oleje a krevety. Minutu je opékáme, v polovině otočíme.
4. Přidáme polovinu sójové omáčky, promícháme a minutu necháme provařit. 5. Přidáme udon nudle, promícháme. 6. Následně přidáme zbytek sójové omáčky, ústřicovou omáčku a sriracha omáčku dle chuti.
7. Vše důkladně promícháme a necháme dvě minuty provařit. 8. Vypneme plotnu a přidáme jarní cibulku (část si necháme k podávání). Promícháme a můžeme servírovat. 9. Servírujeme v misce, posypeme jarní cibulkou a sezamovými semínky.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.