• Oběd
  • 3.7.2023

Udon polévka s houbami

udon mushroomm.png
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
12 min
Vaření
Vaření
6 min

Suroviny

  • 2 lžíce oleje z opraženého sezamu
  • 6 zelených chřestů, oloupaných, nakrájených na 4 kusy
  • 6 hub shiitake, rozpůlených
  • 1 hlíva ústřičná, nakrájená na plátky
  • 1 hlávka bok choy zelí, nakrájená na 6 kusů
  • 6 lžic slané sójové omáčky
  • 1,2 litru bílého miso vývaru
  • 2 lžičky nasekaného česneku
  • 3 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru
  • 200 g čerstvých udon nudlí
  • 3 lžíce nasekaného čerstvého koriandru

Připravte si ingredience.

Do nádoby vlijte polovinu oleje.

Restujte chřest, houby a bok choy zelí po dobu 2 minut.

Přidejte zbývající přísady kromě koriandru a udon nudlí.

Tlakové vaření: 4 minuty. 

Přidejte udon nudle a udržujte v teple po dobu 2 minut. Podávejte s koriandrem.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše