60 g nasekaného červeného zelí (5 second chopperem nebo ručně)
200 g špenátu, umytého a zbaveného vody
2 lžíce olivového oleje
41 cl vody
6 špetek jedlé sody
Sůl, pepř
2 lžíce krému mascarpone
60 g strouhaného parmazánu
0,6 lžičky hnědého cukru
Připravte přísady.
Špenát nakrájejte nůžkami do mísy.
Nalijte olivový olej do nádoby Cook4Me+. Přidejte špenát a za stálého míchání vařte. Přidejte červené zelí, vodu a poté cukr. Přidejte sůl a pepř. Přidejte jedlou sodu a sledujte jak mění barvu!
Když voda přestane pěnit, přidejte rýži.
Nastavte vysokotlakové vaření na 8 minut Přidejte mascarpone a parmazán. Dobře promíchejte. Nechejte 5 minut stát a dobrou chuť!
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.