• Rady & Tipy
  • 24.11.2023

Vánoční recepty na zimní období od Ondry Slaniny #TefalZimniRecepty

4.5 (2x)
Vánoční recepty na zimní období od Ondry Slaniny  Tefal Zimni Recepty CZ te-blog_1200x675px.jpg

Přestože je zima chladivá a nutí nás trávit všechen volný čas v pohodlí domova, je zároveň obdobím pohody. Svět kolem se skrývá pod peřinou sněhu a chladivé počasí nás přímo vybízí k vaření a pečení lahodných pokrmů, které nás zaplní a zahřejí.

Zimní období v kuchyni s Tefal

Zimní období nás obklopuje kouzelnou atmosférou, a naši kuchyni vůní sezónních dobrot. Je nějaký lepší způsob, jak strávit tento čas, než s rodinou a přáteli, kterým můžete dopřát sváteční sendvič plný zimních lahůdek nebo nadýchané lívance s tvarohem a karamelovými jablky?

kterého lze často spatřit na televizních obrazovkách, předvádí svou kulinářskou šikovnost v populárních pražských restauracích a  Pro tvorbu inspirativních receptů pro zimní období tentokrát vybral zbrusu nový  a šikovnou kterou můžete využít prakticky na cokoli!

Sváteční sendvič od Ondry Slaniny spojuje esenci zimy s harmonií chutí, vytvářející mistrovské dílo na talíři, které s pomocí inteligentního Tefal Optigrillu 4v1 není vůbec těžké udělat. Ten je totiž vybaven pokročilým senzorem, který automaticky sleduje tloušťku suroviny, podle které definuje čas a teplotu grilování. A při přípravě sendviče rozhodně oceníte funkci barbecue i trouba – můžete tak grilovat slaninu a zároveň připravovat vajíčka.

Nyní se ponořte do této zimní křupavé pochoutky od šéfkuchaře Ondřeje Slaniny a užijte si každé sousto jako potěšení v chladných dnech.

A když chcete sváteční dny skutečně vytunit, pozvěte své blízké ke snídani doslova plné lahodných lívanců s tvarohem a karamelovými jablky. Tento sladký mls je jako malý zimní zázrak na talíři, kde se spojuje křehkost lívanců, plnost tvarohu a sladkost karamelizovaných jablek.

A k tomu je připravíte beze stresu s připečení, v lehké formě bez nutnosti přidání tuku, na nepřilnavé pánvi Tefal Unlimited!

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše