Grill nastavíme na manuál a stupeň č.4.
Nakrájíme červenou cibuli a jarní cibulku.
Dáme do mísy a grilujeme.
Slanina na druhý rošt.
Mezitím připravíme bylinkové máslo:
Nasekáme tymián, rozmarýn a petržel.
Utřeme česnek.
Vezmeme žervé a máslo, vše dáme do misky. Opepříme. Zamícháme vše dohromady.
Zároveň hlídáme gril. Případně otočíme slaninu. Promícháme cibuli.
Vyndáme suroviny z grilu na připravený talíř.
Vyklepneme vejce do zapékací mísy. Na druhou stranu grilovací plochy dáme opéct dýňový chléb.
Nakrájíme rajčata a salátovou okurku.
Hlídáme gril.
Vyjmeme opečený chléb.
Vejce osolíme a opepříme, přiklopíme a necháme dodělat.
Vyjmeme vejce a můžeme kompletovat sandwich.
Grill nastavíme na režim sandwich.
Chléb rozložíme na prkýnku. Potřeme bylinkovým máslem (obě strany). Přidáme směs cibule. Slaninu. Na druhý chléb dáme rajče, okurku, šunku, sýr a vejce a přiklopíme.
Vložíme do grilu a přiklopíme. Necháme zapéct dozlatova.
Doporučené produkty