• Oběd
  • 6.12.2024

Veganské Sundubu Jjigae - recept pro Multifunkční elektrický tlakový hrnec Tefal Cook4Me+ Touch CY912831

Vegánske Sundubu Jjigae.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
4 min

Suroviny

  • 250 g cukety, nakrájené na velké čtvrtky
  • 250 g uzeného tofu nakrájeného na 2 cm kostky
  • 100 g nakrájené cibule
  • 3 stroužky česneku, nasekané
  • 1 lžíce nasekaného zázvoru
  • 200 g hub shiitake, rozpůlených
  • 80 g Enoki
  • 3 lžíce sezamového oleje
  • 6 lžic sojové omáčky
  • 3 lžíce mirinu
  • 200 g kimchi
  • 2 lžíce pasty "Gonchungaru".
  • 60 cl zeleninového vývaru
  • 10 g kukuřičného škrobu

KROK 1: Připravte si ingredience.

KROK 2: Česnek nasekejte.

KROK 3: Smíchejte kukuřičný škrob s vývarem. Vložte všechny ingredience do spotřebiče.

KROK 4: Tlakové vaření: 4 minuty.

KROK 5: Podávejte horké.

TIP: Houby enoki, shiitake, gochugaru, mirin a kimchi můžete koupit v asijských obchodech s potravinami, některých specializovaných supermarketech nebo online. Upravte pikantnost podle své chuti. Pokud chcete, můžete přidat koriandr nebo jarní cibulku.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše