100 g kešu namočte alespoň na 8 hodin.
Namočené kešu opláchněte a poté vložte do mísy kuchyňského robotu.
Přidejte 15 ml citronové šťávy a stroužek česneku.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Stěrkou setřete okraje a směs dejte stranou.
Do mísy dejte 5 lžic vody a 2 g agar-agaru.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Nalijte kešu směs do mísy, zavřete víko a stiskněte „Start“.
Otvorem ve víku přidejte nasekanou pažitku.
Dochuťte solí a pepřem a stiskněte „Start“.
Veganský sýr dejte do misky vyložené potravinovou fólií.
Sýr do potravinové fólie zabalte a nechte odstát alespoň 3 hodiny.
Podávejte s opečeným chlebem.
Doporučené produkty