• Oběd
  • 4.8.2023

Vegetariánské enchiladas

veg enchiladas.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
18 min

Suroviny

  • 2 lžíce slunečnicového oleje
  • 1 nakrájená cibule
  • 0,5 nakrájené červené papriky
  • 100 g sušených fazolí, tlakově vařených (cca 12 minut)
  • 80 g scezené kukuřice
  • 250 g ochucených nakrájených rajčat
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžička mexického koření
  • 4 mexické tortilly
  • 60 g strouhaného ementálu

Tento recept vyžaduje víko Extra Crisp. Připravte si ingredience.

Do nádoby nalijte olej, přidejte cibuli a papriku.

Smažte asi 2 minuty.

Přidejte fazole, kukuřici, kukuřičné lupínky, koncentrát a koření.

Smažte asi 6 minut.

Tortilly naplňte. Vložte je do nádoby a přidejte nastrouhaný sýr ementál.

Vypněte Cookeo. Nasaďte víko Extra Crisp a nastavte na program č. 2 na 10 minut.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše