Ochuťte směs na hamburger pikantní omáčkou a podávejte s majonézou a sýrem (pokud nejste na přísné veganské dietě).
160 g sójového granulátu namočte ve velkém objemu studené vody po dobu 15 minut.
Do mísy kuchyňského robotu vložte polovinu cibule nakrájenou na kousky a stroužek česneku.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Otvorem ve víku přidejte 160 g červených fazolí a okapaný sójový granulát, poté dochuťte.
Nasaďte zpět víko a stiskněte „Start“.
Otevřete zařízení a přidejte mouku, promíchejte lžící.
Vyjměte část směsi a ručně vytvarujte hamburgerové steaky.
Na pánev nalijte kapku oleje a steaky opečte z obou stran.
Každou housku rozkrojte na polovinu, přidejte listy salátu, plátky rajčat, zeleninový steak a zakryjte druhou půlkou housky.
Doporučené produkty