• Oběd
  • 20.8.2020

Veggie Ramen - recept na vegetariánský ramen - asijskou polévku

Veggie Ramen - recept na vegetariánský ramen - asijskou polévku
Počet osob
Počet osob
2
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
10 min

Suroviny

  • Voda
  • 1 mrkev
  • 1 cuketa
  • Několik růžiček brokolice
  • Čerstvé houby
  • 50 g mungo klíčků
  • 50 g sterilované cizrny
  • Pažitka
  • Bazalka
  • Kari koření
  • 250 g Ramen nudlí
  • Sůl
  • Pepř

  1. Do pánve Tefal Talen Pro Wok nalijeme vodu a přivedeme k varu. 
  2. Přidáme kari, nasekanou pažitku, pár lístků bazalky a špetku soli. 
  3. Vše necháme vařit a mezitím si nakrájíme cuketu a mrkev na nudličky. 
  4. Dále nakrájíme čerstvé houby a vše přidáme do vroucí vody.  
  5. Potom přidáme brokolici a necháme 10 minut vařit. 
  6. Vypneme plotýnku a přidáme cizrnu a mungo klíčky. 
  7. Ramen promícháme a necháme 3 minuty spojit chutě. 
  8. Nakonec můžeme přidat rozpůlené vajíčko uvařené natvrdo. 

Doporučené produkty

Pokračováním v prohlížení této stránky souhlasím s použitím souborů cookies (viz Podmínky používání).

Souhlasím