Do mísy robota nalijte 0,7 l.
Do vnitřního parního koše vložte 8 vajec ve skořápkách.
Vnitřní parní koš vložte do mísy robota.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Vejce ponořte do studené vody, abyste zastavili proces vaření.
Vylijte vodu z mísy a mísu osušte.
Vejce oloupejte a rozkrojte napůl.
Odložte stranou.
Na mísu robota nasaďte šlehací nástavec.
Do mísy robota dejte 30 g másla, 30 g mouky, 250 ml zeleninového vývaru, 100 ml šlehačky, 2 polévkové lžíce hořčice, 1 polévkovou lžíci šťávy z citronu, 2 špetky cukru, sůl a pepř.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Vrchním otvorem ve víku přidejte 5 g nasekaného čerstvého kopru a stiskněte tlačítko "Start".
Rozpůlená, natvrdo uvařená vejce rozdělte na 4 talíře a přelijte je omáčkou.
Podávejte ihned.
Doporučené produkty