• Dezerty
  • 12.4.2022

Velikonoční čokoládový krém pro vařící mixér Tefal Perfectmix Cook

Easter chocolate cream.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
185 min
Vaření
Vaření
10 min

Suroviny

  • 200 g čokolády
  • 250 g mléka
  • 2 vejce

Přidejte kousky čokolády do mísy mixéru.

Zavřete víko a stiskněte tlačítko ‚Pulse‘ na několik sekund, aby se čokoláda nasekala.

Přidejte mléko.

Zavřete víko a nastavte program na STIR.

Když směs dosáhne 80 stupňů, stiskněte tlačítko "Pulse" na 5 sekund, poté přidejte vejce a stiskněte tlačítko "Pulse" na dalších 5 sekund.

Nastavte program na STIR na přibližně 3 minuty.

Nalijte směs do zapékacích porcelánových mističek (ramekins).

Nechte v chladu alespoň 3 hodiny.

Ozdobte čokoládovými vajíčky a cukrovým zdobením.

Přidejte kousky čokolády do mísy mixéru.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše