Postup:
1. Nakrájené rohlíky osmahněte na sucho na vyšší nepřilnavé pánvi Tefal Unlimited. Až budou rohlíky opečené dozlatova, přidejte k nim na kostičky nakrájené uzené maso, které mírně prohřejte.
2. Pánev odstavte. K rohlíkům a uzenému masu přilijte mléko, nasypte sekané kopřivy, sekanou petrželku a přidejte 6 vaječných žloutků a prášek do pečiva. Vše zpracujte na kompaktní hmotu.
3. Do základu na velikonoční nádivku vmíchejte tuhý sníh, který jste si ušlehali ze 6 bílků. Nádivku na závěr osolte, opepřete, dochuťte muškátovým oříškem a přendejte do pekáčku, který jste si vymazali rozpuštěným máslem.
4. Velikonoční nádivku pečte do zlatova v troubě předehřáté na 200 stupňů Celsia zhruba 30 minut.
5. Hotovou velikonoční nádivku můžete servírovat samotnou, s oblohou z čerstvé zeleniny nebo jako chutnou přílohu k masu.
Doporučené produkty