• 26.6.2020

Vepřová krkovice marinovaná v pivu a kmínu se zelnými plackami na grilu - recept Optigrill Elite od Ondřeje Slaniny

Vepřová krkovice marino.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
15 min

Suroviny

  • 800 g vepřové krkovice
  • 2 dcl světlého piva
  • 1 lžička mletého kmínu
  • Sůl
  • 40 ml rostlinného oleje
  • 400 g kysaného zelí
  • 2 vejce
  • 80 g hladké nebo pro bezlepkovou variantu rýžové mouky
  • Majoránka
  • 8 stroužků česneku
  • 200 g loupaných brambor
  • 40 ml oleje

DSC_0477.jpg
V pivu rozmícháme olej, kmín, sůl a pepř a do marinády vložíme plátky krkovice a necháme odležet.
DSC_0434.jpg
Brambory nastrouháme najemno a smícháme s vejci, utřeným česnekem se solí, moukou, sekaným zelím, olejem a majoránku.
DSC_0455.jpg
Dobře promícháme a naběračkou vložíme do Optigrillu Elite rozpáleného na program brambory.
Necháme minutu zatáhnout, pak zaklopíme a propečeme.
DSC_0419.jpg
Poté rozehřejeme Optigrill Elite na program steak a vložíme maso. Pečeme na požadovaný stupeň propečení.

DSC_0460.jpg


Další recepty ke stažení v PDF pro gril Tefal Optigrill Elite najdete na stránkách produktu. 

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše