KROK 1: V malé nádobě smíchejte hnědý cukr, uzenou papriku, italské koření, sůl, česnekový prášek a pepř. Dejte stranou.
KROK 2: Panenku osušte, aby se odstranila přebytečná šťáva. Naolejujte, aby se dobře obalovala, a poté přidejte koření a dbejte na to, aby se rovnoměrně rozprostřelo po povrchu. Filet mignon vložte do misky do lednice a nechejte asi 15 minut marinovat.
KROK 3: Mezitím si připravte omáčku. V nádobě smíchejte všechny ingredience, abyste získali hladkou omáčku. Dejte stranou.
KROK 4: Vložte panenku do spotřebiče vybaveného talířem. Spusťte proces vaření.
KROK 5: Po uvaření potřete polovinou omáčky celý povrch panenky. Spusťte proces vaření.
KROK 6: V polovině vaření potřete zbylou omáčkou celý povrch karamelizované panenky. Dokončete proces vaření.
KROK 7: Po uvaření nechte panenku 10 minut odpočinout, aby byla křehčí. Panenku nakrájejte a ihned podávejte.
TIP: Panenku můžete podávat s restovanými bramborami a salátem.