Cibuli a česnek nasekáme.
Rozpálíme sádlo a vložíme cibuli i česnek do hrnce.
Restujeme do zlatohněda.
Mezitím nakrájíme maso na kostky a promícháme se solí, kmínem, pepřem a moukou.
Maso vložíme do základu a orestujeme.
Přidáme houby i s nálevem, tymián a zalijeme vínem, případně ještě vodou.
Zaklopíme a vaříme pod tlakem 20 minut.
Poté dochutíme solí a vyndáme tymián.
Cuketu, brambory a česnek natrouháme na jemném struhadle.
Smícháme s kmínem, majoránkou, pepřem, solí, žloutky a moukou.
Z bílků vyšleháme sníh a nakonec jej vmícháme do směsi.
Polovinu sádla vložíme do hrnce a navrstvíme směs.
Poklademe kousky druhé půlky sádla a zaklopíme krytem Extra Crisp Lid.
Hrnec zapneme na opékání a Extra Crisp Lid nastavíme na program čtyři.
Podrobnější informace o výživových hodnotách tohoto receptu najdete v aplikaci Kalorické Tabulky.