Vepřové na houbách - recept šéfkuchaře Ondřeje Slaniny pro Cook4Me+
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
20 min
Vaření
40 min
Suroviny
2 porce
2 kusy vepřové kotlety s kostí
30 g cibule
20 g sádla
20 g anglické slaniny
30 g sušených hub (hřiby)
250 ml vody na namočení
2 stroužky česneku
½ lžíce rýžové mouky
½ lžičky kmínu
sůl
2 ks bobkové listy
1 ks jalovce
2 ks nové koření
4 porce
4 kusy vepřové kotlety s kostí
60 g cibule
40 g sádla
40 g anglické slaniny
50 g sušených hub (hřiby)
500 ml vody na namočení
4 stroužky česneku
3 lžíce rýžové mouky
1 lžička kmínu
sůl
4 ks bobkové listy
2 ks jalovce
4 ks nové koření
6 porcí
6 kusů vepřové kotlety s kostí
90 g cibule
60 g sádla
60 g anglické slaniny
70 g sušených hub (hřiby)
6 dcl vody na namočení
6 stroužky česneku
3 lžíce rýžové mouky
1½ lžičky kmínu
sůl
6 ks bobkové listy
3 ks jalovce
6 ks nové koření
Hrnec zapneme v manuálním modu na funkci browning, přidáme sádlo a necháme rozehřát. Vložíme osolené a opepřené kotlety a opečeme z obou stran. Maso vyjmeme a do výpeku přidáme slaninu a cibuli. Opečeme.
Přidáme scezené a vymačkané namočené houby, veškeré koření a zaresutujeme.
Přidáme mouku, zarestujeme, zalijeme vodou z hub a dobře rozmícháme. Vrátíme opečené kotlety, přidáme rozmáčknutý česnek.
Osolíme, zavřeme a zapneme na tlakové vaření na 40 minut.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.