• Svačina
  • 29.1.2024

Vychlazené zelené gazpacho

zelené gazpacho.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
10 min

Suroviny

  • 800 g bio hrášku v lusku
  • 0,6 bio okurky
  • 0,5 bio zelené papriky
  • 600 ml vody
  • 2 lžíce octa
  • Sůl, pepř
  • Trochu chilli papričky Espelette v prášku

Připravte si ingredience.

Okurku oloupejte a zbavte semínek. Slupky si ponechejte.

Hrášek oloupejte. Hrášek odložte na jiný recept. Lusky omyjte. Papriku oloupejte. Zbavte semínek.

Lusky, slupky z papriky a okurky spolu s vodou vložte do nádoby.

Tlakové vaření: 10 minut

Rozmixujte. Propasírujte. Dochuťte solí, pepřem, chilli a octem. Dejte vychladit.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše