• Rady & Tipy
  • 8.7.2020

Získejte více času pro rodinu díky chytrému multifunkčnímu hrnci Cook4me+

Získejte více času pro rodinu díky chytrému multifunkčnímu hrnci Cook4me 1.png

Máte doma chytrý multifunkční hrnec Cook4me+? Pokud ještě ne, přicházíte o krásné chvíle s přáteli či rodinou. Tato inteligentní vychytávka totiž za vás uvaří až 150 receptů, a tak šetří váš čas, který byste jinak museli věnovat vaření. A nejen to. Zatímco Cook4me+ bude připravovat vaše oblíbené jídlo, můžete se věnovat tomu, co máte rádi. Tedy rodině, partnerovi nebo svým koníčkům.

Cook4me+ udělá prakticky všechno za vás


Ohlásili se vám přátelé, že vás za pár hodin potěší svou návštěvou, a vy nyní během příprav občerstvení nevíte, kam dřív skočit? Nevadí. Stačí, když zapojíte do práce chytrý multifunkční hrnec Cook4me+, který zvládne s vaší lehkou asistencí prakticky vše za vás.

Tento chytrý pomocník umí vařit v páře, opékat, specializuje se na tlakové vaření, pomalé vaření a mírný var. Po té,co se pokrm přesně na čas dovaří, udržuje jídlo teplé do té doby, než jej budete servírovat. Co je pro vás možná nejpodstatnější: Tento šikovný pomocník má v sobě zabudovaných celkem 150 receptů v českém jazyce, a to od dezertů přes polévky až po hlavní jídla. Některé z nich hravě zvládnete připravit do 15 minut.

Získejte více času pro rodinu díky chytrému multifunkčnímu hrnci Cook4me 2.jpg

S multifunkčním hrncem zvládne vařit každý

I když si o sobě myslíte, že jste kuchařský antitalent, díky tomuto chytrému hrnci rozhodně nic nepokazíte. Cook4me+ vám totiž sám řekne, jaké suroviny a jejich konkrétní množství na daný pokrm potřebujete a následně vás bude instruovat i při samotném vaření. Poví vám, kdy máte co přihodit nebo kdy máte připravované suroviny v hrnci promíchat. Navíc zvládne většinu pokrmů připravit bez toho, abyste museli průběžně kontrolovat. Pokud budete dodržovat postup, nikdy se vám už nestane, že byste jídlo připálili ... 

Získejte více času pro rodinu díky chytrému multifunkčnímu hrnci Cook4me 1.png
A až se bude návštěva či rodina ptát, můžete s klidem říct, že jim vařil sám francouzský šéfkuchař Bruno Blanchett Na české lokalizaci receptů pak dohlížel šéfkuchař Ondřej Slanina, kterého znáte z české televize, kde má každou sobotu svůj pořad. Připravte jim například parádní bramboračku pro 2, 4 nebo 6 osob! 

Recept na Bramborovou polévku od šéfkuchaře Ondřeje Slaniny pro Cook4Me+

Získejte více času pro rodinu díky chytrému multifunkčnímu hrnci Cook4me 3.jpg

Cook4me+ nasytí až šest hladových krků

Cook4me+ by neměl chybět ani v rodinách s více dětmi, protože zvládne nasytit až šest hladových krků. Když se u vás doma sejde celá rodina, nemusíte složitě vymýšlet nové recepty a trávit dlouhé hodiny vařením.


Nemusíte se navíc bát, že by vám děti do vaření nějak zasahovaly. Cook4me+ má v průběhu vaření zavřené víko a je uzamčený. Na druhou stranu je jeho ovládání tak jednoduché a intuitivní, že s ním zvládne vařit i každé malé dítě - to je dobrý start do samostatného života. Co myslíte?

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše