• Oběd
  • 27.11.2021

Asijské dušené hovězí ragú s rýžovými nudlemi - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

08852f21-4d89-43dd-8541-ed1a720a2a07.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
55 min

Suroviny

  • 1 kg  hovězí maso na dušení
  • 600 ml miso polévka
  • 2 ks cibule oloupaná a jemně nasekaná
  • 20 g čerstvý zázvor, ostrouhaný a na tenké plátky
  • 500 g fazolové klíčky (nebo nakrájené čínské zelí)
  • 2 ks stonek citronové trávy
  • 800 g rýžové nudle, uvařené
  • 2 lžíce čerstvý koriandr, omytý a nasekaný
  • 2 lžíce čerstvá máta, omytá a jemně nasekaná
  • 2 lžíce rostlinný olej


POSTUP:

Připravte si ingredience.
image.png

Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
image.png

Čerstvou mátu omyjte a najemno nasekejte.

Do nádoby nalijte olej.

Rozpalte olej.

Přidejte fazolové klíčky.

Osmahněte.

Maso vyjměte.

Přidejte všechny ostatní ingredience kromě bylinek a nudlí do nádoby.
image.png

Doba vaření: 55 minut. 

Přidejte nudle, bylinky a fazolové klíčky. 

Vyčkejte 5 minut. 

Podávejte. 

DOBROU CHUŤ!
image.png

Doporučené produkty



Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.

Zjistit více a nastavit soubory cookies.