KROK 1: Připravte si ingredience.
KROK 2: Maso nakrájejte na kostičky, brambory oškrábejte a nakrájejte na větší kostky, mrkev oškrábejte a nakrájejte na větší kusy. Cibuli oloupejte, nakrájejte na kostičky.
KROK 3: Do hrnce nalijte olej a přidejte na kostičky nakrájenou cibuli. Zvolte program Restování intenzivní a zmáčkněte START. Restujte 3 minuty.
KROK 4: Přidejte maso, osolte, opepřete a za občasného míchaní restujte další 3 minuty, dokud se maso nezatáhne po všech stranách.
KROK 5: Když je maso opečené ze všech stran, podlijte 500 ml vody, nastavte program Expresní vaření s tlakem a zmáčkněte START. Vaření pod vysokým tlakem: 10: minut.
KROK 6: Přidejte na kostičky nakrájené brambory, mrkev, prolisovaný česnek, kmín, papriku sladkou a majoránku a dolijte vodou tak, aby všechny ingredience byly ponořené. Zvolte program Expresní vaření pod tlakem a zmáčkněte START.
KROK 7: Ve troše vody (cca 100 ml) rozmíchejte hladkou mouku a směsí jídlo zahustěte (lze nahradit najemno nastrouhanou mrkví či bramborem). Stiskněte START. Za občasného míchaní povařte 4 minuty. V případě potřeby přidejte více jíšky a dosolte dle chuti. Vaření pod nízkým tlakem: 4 minuty.
TIP: Pro ostřejší chuť je možné přidat špetku chilli. Pro zahuštění bez mouky použijte nastrouhanou mrkev či bramboru.