• Rady & Tipy
  • 4.8.2021

Co lze připravit v inteligentním hrnci s příslušenstvím?

tefal_FB_1200x675_Cook4me+_2.0.png

Přemýšlíte nad koupí multifunkčního hrnce nebo jej již používáte? Poradíme vám, jaké nové výborné recepty zvládnete pomocí příslušenství k multifunkčnímu chytrému hrnci Cook4me+. Dali byste si například pizzu, bábovku, pečené kuře nebo panna cottu? Všechny tyto recepty a spoustu dalších s přehledem zvládne multifunkční hrnec s příslušenstvím!

Chytrý multifunkční hrnec Cook4me+ nabízí praktické příslušenství


Poohlížíte se po multifunkčním hrnci s příslušenstvím, díky kterému připravíte desítky chutných pokrmů? Ve vaší kuchyni jistě své místo najde inteligentní hrnec Cook4me+ od Tefalu, ke kterému si můžete pořídit hned několik kusů praktického příslušenství.


Multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ v prvé řadě dovybavte praktickou silikonovou pečicí formou, která je určená pro slané i sladké pečení a zapékání bez trouby. K tomuto inteligentnímu hrnci s příslušenstvím si můžete pořídit také skleničky na pečení, ve kterých připravíte lahodné dezerty.

Příslušenství Cook4me+ od Tefalu můžete rozšířit také o náhradní vnitřní nádobu, která vám umožní inteligentní hrnec využít opravdu naplno a připravit v něm více pokrmů, aniž byste museli složitě přesouvat obsah původního hrnce. Multifunkční hrnec Cook4me+ nezapomeňte dovybavit také odolnou poklicí, která udrží připravené pokrmy déle čerstvé.

Digital-TEFAL_Cook4me_CY851130_Visual1.jpg

Pečení v multifunkčním hrnci je díky silikonové formě hračka


Chtěli byste si v inteligentním elektrickém hrnci Cook4me+ něco dobrého upéct? Aby vám tento multifunkční hrnec na pečení skutečně perfektně posloužil, nezbytností je pro vás silikonová pečicí forma, v níž snadno a rychle upečete sladké i slané dobroty.

Multifunkční hrnec Cook4me+ má v sobě mimo klasických programů navíc zabudovanou funkci pečení a desítky předprogramovaných receptů. Příprava křupavého chleba, voňavé pizzy, nadýchané bábovky, šťavnatých kuřecích paliček či delikátního vepřového kolena tak pro vás bude naprostá hračka.

Digital-Gâteau pêche.jpg

Tipy na pečené recepty z multifunkčního hrnce


S využitím silikonové formy však nemusíte v inteligentním hrnci od Tefalu péct pouze podle přednastavených receptů. Díky chytrým funkcím, kterými Cook4me+ disponuje, můžete vyzkoušet ryze vlastní recepty. Které pečené recepty připravené v tomto multifunkčním hrnci stojí za to vyzkoušet?


Připravte si například:

pečený chleba v multifunkčním hrnci
bábovku či lehký moučník

obrácený ananasový koláč

citronový cheesecake s ricottou

pečenou tresku

pečené kuře v multifunkčním hrnci
quiche či pizzu z multifunkčního hrnce

Všechny tyto recepty pro vás máme na našem Tefal Blogu.

Je libo dezert z multifunkčního hrnce? Pochutnejte si na muffinech nebo panna cottě

V inteligentním hrnci Cook4me+ od Tefalu si během chviličky připravíte také něco sladkého na zub. Delikátní dezert z multifunkčního pomalého hrnce připravíte díky dalšímu praktickému příslušenství, kterým je sada dezertních skleniček na pečení.


S využitím těchto skleniček, které odolávají vysokým teplotám, si můžete v multifunkčním hrnci Cook4me+ připravit své oblíbené skleničkové dezerty. A to třeba panna cottu či mini cheesecake. Dezertní skleničky na pečení však využijete také k pečení muffinů, ale dokonce i k přípravě vajec naměkko.

Digital-Breadcake banane raisin carre kopie.jpg

Spoustu receptů pro přípravu dezertů v multifunkčním hrnci Cook4me+ najdete na našem Tefal Blogu. Dali byste si například lahodnou čokoládovou terinku, piškotový dezert s borůvkami, kaštanový cheesecake nebo cappucino krém?

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše