KROK 1: Brambory grenaille rozpulte, vložte je do mísy, osolte, opepřete, přidejte čerstvý tymián a zakápněte olivovým olejem.
KROK 2: Cherry rajčátka nakrájejte na poloviny a přidejte je k bramborám. Jarní cibulku a brokolici očistěte, zakápněte olejem a připravte na grilování.
KROK 3: Filet candáta podélně rozřízněte na dvě části. Osolte, opepřete a na každou část položte plátky citronu a větvičky tymiánu.
KROK 4: Rybu zakápněte olivovým olejem, přehněte filet napůl, aby citron a tymián byly uvnitř, a připravte k grilování.
KROK 5: Rozpalte si optigrill. Do OptiGrillu 4v1 vložte candáta, připravené brambory, brokolici a jarní cibulku.
KROK 6: Grilujte vše přibližně 10 minut, dokud brambory nebudou měkké, zelenina lehce orestovaná a ryba propečená.
KROK 7: Příprava studené citronové omáčky: Nasekejte čerstvou pažitku a vmíchejte ji do majonézy.
KROK 8: Přidejte růžový pepř, několik kapek citronové šťávy a trochu olivového oleje.
KROK 9: Omáčku dobře promíchejte a nechte chvíli odležet v lednici.
KROK 10: Na talíř rozetřete citronovou omáčku s růžovým pepřem, naservírujte grilovanou rybu spolu s grilovanými bramborami a grilovanou zeleninou.
KROK 11: Na závěr zakápněte olejem a dozdobte čerstvými bylinkami.
Doporučené produkty