• Rady & Tipy
  • 9.12.2020

Jak uvařit polévku v multifunkčním hrnci Cook4me+

Jak uvarit polevku v Tefal_Cook4me+_500x262_CZ tefal_Cook4me+_1200x628_CZ.png

Dali byste si něco teplého do žaludku? Právem se říká, že polévka je grunt a maso špunt. Máme pro vás proto několik základních tipů, jak si uvařit výtečnou polévku v multifunkčním hrnci Cook4me. Jak vůbec tento chytrý hrnec na vaření polévky funguje a na co byste si měli dát pozor?

Chytrý hrnec na vaření polévky obsahuje zabudované recepty


Multifunkční hrnec na polévku je šikovným pomocníkem, který využije vaše celá rodina. Zvládnete si díky němu velmi pohodlně připravit desítky receptů na své nejoblíbenější polévky, a to od masových vývarů až po husté polévky z klasických českých surovin.


Pokud nechcete stát příliš dlouho u plotny, je chytrý hrnec na vaření polévky to pravé pro vás. Díky tomu, že obsahuje desítky zabudovaných receptů, připraví polévku s vaší lehkou asistencí za vás. Do multifunkčního hrnce na vaření polévek můžete navíc uložit také recepty na další poctivé polévky, na které u vás v rodině nedáte dopustit.

Díky multifunkčnímu hrnci bude gulášová či čočková jako od babičky


Které polévky si můžete v multifunkčním hrnci konkrétně uvařit? Například zelnou polévku s klobásou, netradiční novoroční čočkovou polévku s lilkem, bramborovou polévku, bílou květákovou polévku nebo gulášovou polévku. polévky budou chutnat jako od babičky. Ne-li ještě lépe.


Použití chytrého hrnce na vaření polévky je velmi snadné. Výtečnou polévku v něm pohodlně připravíte již od 15 minut. Co vše budete k vaření polévky potřebovat? Stačí stisknout knoflík a následně si vybrat z desítky uložených receptů na polévku, u kterých jsou uvedené konkrétní přísady a jejich množství.


V chytrém hrnci na polévku však můžete vařit podle konkrétní ingredience. Jestli budete chtít, můžete v multifunkčním hrnci přejít i na ruční ovládání a uvařit si v něm poctivou polévku podle vlastní chuti. Vyzkoušet tak můžete i klasickou rybí polévku, která k Vánocům jednoznačně patří.

Chytrý hrnec na vaření polévky vás povede krok za krokem


Jakým způsobem polévku v multifunkčním hrnci vařit? Chytrý hrnec na vaření polévky vás bude dle zvoleného uloženého receptu instruovat krok za krokem. Co máte konkrétně dělat, uvidíte na jeho digitálním displeji. Nejprve si tedy na polévku připravte všechny potřebné suroviny, které očistěte a nakrájejte. Následně dle zvoleného receptu multifunkční hrnec na polévku jednotlivé přísady orestuje či opeče. Po přidání vody bude v nastavení receptu zpravidla následovat tlakové vaření.


Co když budete v chytrém hrnci vařit polévku, jejíž recept v něm nemáte uložený? Přejděte na digitálním displeji na ruční ovládání a výbornou polévku si v něm uvařte tak, jak jste zvyklí. Využít přitom můžete funkce restování, opékání, tlakové vaření, ale i vaření v páře.


Skvělou polévku připravíte v multifunkčním hrnci během pár minut. Chytrý hrnec na polévku navíc umí udržet jídlo v teple. Připravená polévka tak bude dostatečně horká, dokud nebude čas oběda nebo večeře. Pokud by vás zajímaly recepty třeba na silnou kuřecí polévku nebo na rajskou polévku, neváhejte se nás na ně zeptat v komentářích na našich sociálních sítích. 


Recepty na polévky pro multifunkční hrnec Cook4Me+




Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše