• Rady & Tipy
  • 27.4.2020

Jarní rychlé recepty pro očistu organismu

Large-DETOX GREEN JUICE Tefal jarni očista.jpg

Také jste v dětství nesnášeli červenou řepu? Dnes se však neumůžete nabažit carpaccia s kozím sýrem, nebo smoothie! Řepa obsahuje obrovské množství vitamínů B, C, vápník, železo, zinek, draslík a mnohé další, které nás udržují zdravých a v kondici.

vyzkoušejte náš skvělý recept na Smoothie z červené řepy

Hlavním zdrojem jarních vitaminů je vitamin C, který podporuje naši imunitu a zvyšuje naši obranyschopnost vůči infekcím a virům. Také podporuje vstřebávání živin z potravin do těla, např. železa. Osvěžující smoothie je v létě k nezaplacení a přitom je hotové raz dva. Dokonale zasytí třeba Smoothie z citrusových plodů – pomeranče, mandarinky, limetky či citronu

Zelená barva v nás evokuje pocit bezpečí, svobody, klidu a pozitivní energie. Ne na darmo se v lese a v přírodě cítíme velmi dobře. V dobách karantény, kdy je možné chodit do přírody jen omezeně, nám může dobrou náladu navodit i Zelené smoothie. Navíc vám dodá energii a mnoho vitamínů.

Jarní mlsání si můžete užít i bez výčitek. Se zázvorovým sorbetem vám to půjde dvakrát tolik. Navíc dobijete baterky. Potěší vás také informace, že při sportu spálíte kalorie rychleji díky ananasu, který je skvělým spalovačem tuku a podporuje metabolismus. Zázvor je surovina, kterou lidé buď milují nebo nenávidí. V každém případě však skvěle posiluje imunitu. 
Zázvor obsahuje množství vitamínů A, B, C a E. Je skvělý pomocník při hubnutí, spaluje tuky a podporuje trávení. Poradí si také se žaludečními nevolnostmi. Snižuje cholesterol v krvi.

Mnoho Čechů miluje tatarák. Nevěřili byste však, jak skvělý je zdravý vegetariánský tatarák z lilku. Lilek je bohatým zdrojem železa, zinku a draslíku, které nám pomáhají se koncentrovat. V dnešní době velkého pracovního nasazení je to velice důležité. Lilek skvěle pomáhá při detoxikaci organismu a očistných a hubnoucích kúrách.

Doporučené produkty





Podobné články

Large-Tefal_Fresh_Boost_Blender_White-BL180131-Recipe02.jpg
  • Obtížnost: lehký
  • 7 minut
Large-ADOBE-KRUPS-Social-Media-Getränke.jpg
  • Obtížnost: lehký
  • 7 minut

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše