• Rady & Tipy
  • 10.4.2023

Jaro v kuchyni Tefal - Jarní recepty Ondry Slaniny #TefalJarniRecepty

2.8 (31x)
TE-jarni-recepty-te-blog_1200x675px.jpg

Probouzení po zimě je vždy trochu náročná disciplína, obzvlášť pokud rozpuk jara přeruší několik sněhových bouří. A my cítíme potřebu nového náboje energie, vnímáme nedostatek čerstvé, lehké a svěží kuchyně, která je v průběhu chladných měsíců vždy trochu robustnější. Ale ještě něčeho máme nedostatek – bez ohledu na roční období…nedostatek inspirace.

Zkrátka bychom s novým zeleným ročním obdobím na svůj stůl rádi prostřeli talíře se zbrusu novými recepty a překvapili tak celou rodinu. Značka Tefal je již čtvrtým rokem spojena se šéfkuchařem  známým z oblíbené televizní show, jehož pokrmy si můžete vychutnat v pražských restauracích a

Tentokrát si na pomoc přibral inteligentní horkovzdušnou fritézu která zvládne připravit dva chody naráz – připravíte tak kompletní jídlo, přílohu i hlavní surovinu. A také  A co pro vás vykouzlil?

Jarní video recepty s Ondřejem Slaninou

jsou prověřené kuchaři a kuchařkami po celém světě. Vyberte si jakoukoli velikost v řadě nepřilnavých pánví Tefal Unlimited Anti–Scratch s odolností vůči extrémním podmínkám – v kuchyni s nimi budete připravovat pokrmy jako správný šéfkuchař. Úprava proti poškrábání, nepřilnavost a odolnost, to je ta správná volba pánve, se kterou poznáte rozdíl. Pánve z řady Unlimited jsou kompatibilní se všemi typy sporáků včetně indukce.

je opravdu skvělým parťákem pro přípravu rychlých a zdravých večeří pro celou rodinu. Při přípravě pokrmů totiž využijete skutečně malé množství oleje, přesto budou vaše smažené či grilované pochoutky pěkně křupavé a šťavnaté, přesně podle vašich představ. Velikost XXL navíc umožňuje připravit kompletní večeři v jediném přístroji pro všechny hladové strávníky najednou. K tomu vám celá příprava zabere pár minut, pak už vše necháte na fritéze…ta už jen zapípá v momentě, kdy je vše hotovo a připraveno k servírování. A pokud jste už vyzkoušeli Ondrův recept, na další inspiraci pro přípravu pečeného masa, klasiky – grilovaného kuřete, domácích hranolek nebo amerických brambor, smažených nugetek, řízečků či ryb ať už pečených nebo grilovaných, nebo třeba pro zeleninovou nápovědu, stačí na své aplikaci Tefal prolistovat světové recepty.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše