• Svačina
  • 11.6.2021

Letní francouzská pomazánka s krevetami a avokádem - recept pro chytrý multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY8511

Prawn and avocado verrines.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
10 min

Suroviny

  • 120 g čerstvých krevet bez skořápky, nakrájených na třetiny nebo čtvrtiny
  • 20 g vývaru z humra (francouzská krémová bisque)
  • 20 ml neslazeného kondenzovaného mléka
  • 120 g bílého rybího masa, nasekaného
  • 20 g strouhanky
  • 1 avokádo nakrájené na kostičky
  • 1 polévková lžíce čerstvého koriandru, umytého a nakrájeného
  • 1 polévková lžíce čerstvé petrželky, umyté a nasekané
  • šťáva z 1/2 citronu
  • sůl
  • pepř
  • mleté chilli

POSTUP:

Připravte si přísady.
image.png

V misce smíchejte rybu, krevety, mléko, rybí vývar, strouhanku, sůl, pepř a chilli.

Směs vtlačte do skleniček na pečení hrnce Tefal Cook4me+.

Do hrnce nalijte 200 ml vody.

Zavíčkujte skleničky a vložte je do pánve.
image.png
Zvolte režim "Tlakové vaření" po dobu 10 minut.

Podávejte teplé, posypané kostičkami avokáda a bylinkami a zakápnuté citrónovou šťávou.

Dobrou chuť!

image.png

Doporučené produkty




Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše