• Rady & Tipy
  • 22.6.2023

Letní recepty šéfkuchaře Ondry Slaniny #TefalLetniRecepty

5 (1x)
TE-letnirecepty-te-blog_1200x675px.jpg

Lákavá vůně zahrad, venkovních teras, relax s přáteli, to všechno pro nás znamená léto. A samozřejmě dobré jídlo. Bez čeho se už dnes neobejde žádná rodina? Rozhodně bez elektrického kontaktního grilu. Ten nám pomůže zcela intuitivně a jednoduše připravit rychlé a lahodné jídlo! A pokud máte chuť na rychlou polévku nebo svěží dezert, značka Tefal se postará i o to!

Šéfkuchař známý z oblíbené televizní , jehož pokrmy si můžete vychutnat v pražských restauracích a , si pro přípravu inspirativních letních receptů vybral a multifukční

Celý lahodný pokrm připravíte v Optigrill Elite XL –  

Elektrický kontaktní Optigrill Elite XL je skutečným odborníkem na precizní grilování masa i zeleniny. Díky inovativnímu senzoru přesně odměří tloušťku masa k automatickému nastavení dobu přípravy pro perfektní výsledek. Díky funkci prudkého opékání budete mít na mase či zelenině vypečené proužky, které tak příjemně křupnou, a navíc lahodně ochutí jakoukoli surovinu, protože barva znamená chuť! Zvolit můžete jeden z 12 automatických programů pro přípravu masa, například kuřete, burgerů či ryb, nebo zeleniny bez nutnosti průběžné kontroly grilování. Navíc gril lze mýt v myčce, takže se na grilovačku budete těšit bez zbytečné úzkosti z debarasu.

Nebo si vykouzlete

Multifunkční varný kuchyňský robot Click & Cook, který jednoduše umí vše, na co si vzpomenete, nesmí chybět v žádné domácnosti. V přístroji je integrováno 600 receptů, které můžete zvolit v automatickém módu. Vařit lze samozřejmě i v tom manuálním, kde se fantazii meze nekladou! Jeden z deseti automatických programů vám maximálně pomůže při přípravě jakéhokoli kulinářského experimentu. Potěší vás i integrovaná váha, díky které si skutečně poradíte s jediným (a jedinečným) produktem na své kuchyňské lince!

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše