• Oběd
  • 27.11.2021

Losos s červeným pepřem a fenyklovou omáčkou - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

aeb84292-ce44-4579-93ad-8c084c89b8e8.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
4 min

Suroviny

  • 4 ks steaky z lososa po 150 g (bez kůže)
  • 400 g nasekaný fenykl
  • 200 g mrkev, na tenké plátky
  • 2 lžíce olivový olej
  • 20 ks kuličky červeného pepře
  • 3 lžíce hustá plnotučná smetana
  • 2 špetky čerstvý kopr, nasekaný
  • 150 ml rybí vývar
  • pepř a sůl

POSTUP:

Připravte si ingredience.
image.png

Do nádoby nalijte olej.

Osmahněte fenykl a mrkev.
image.png

Posypte steaky z lososa solí a červeným pepřem.

Zalijte vývarem.
image.png

Doba vaření: 4 minuty.

Přidejte smetanu na fenykl a nasekaný kopr.

Podávejte.

DOBROU CHUŤ!

Doporučené produkty


image.png

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše