Losos s omáčkou teriyaki - recept pro Tefal Easy Fry Oven & Grill
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
65 min
Vaření
12 min
Suroviny
4 filety z lososa
4 lžíce omáčky teriyaki
1 lžíce česnekového prášku
1 lžíce limetkové šťávy
1 | Smíchejte omáčku s česnekovým práškem a limetkovou šťávou. Položte filety z lososa na talíř, přelijte omáčkovou směsí a nechte marinovat v lednici alespoň 1 hodinu.
2 | Filety z lososa slijte a umístěte je na grilovací mřížku do středu fritézy s grilem Easy Fry s odkapávací miskou ve spodní části.
3 | Pečte v režimu RYBA (170 °C) po dobu 12 minut.
Dobrou chuť!
TIP: Chcete-li docílit lepší glazury, vyberte silnější marinádu teriyaki, známou také jako omáčka yakitori. Lososa podávejte s rýží pokapaného omáčkou.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.