Je to tradiční pokrm baskické kuchyně - tuňákové ragú.
Do mísy kuchyňského robotu vložte 140 g zeleného papriky, 70 g červené papriky, 115 g cibule a stroužek česneku.
Uzavřete víko a stiskněte tlačítko „Start“.
Otvorem ve víku přidejte 40 g oleje.
Uzavřete víko a stiskněte tlačítko „Start“.
Připojte nástavec mixéru a do mísy kuchyňského robotu nalijte 150 g rajčatové omáčky, 700 g brambor, sůl a pepř.
Uzavřete víko a stiskněte tlačítko „Start“.
Po 30 minutách přidejte otvorem ve víku 400 g bonita.
Otvorem ve víku přidejte 400 g čerstvého červeného tuňáka nakrájeného na kousky.
Když je program dokončen, podle potřeby jídlo osolte, opepřete a můžete podávat.
Doporučené produkty