• Oběd
  • 24.11.2021

Masové kuličky v estragonové omáčce - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

9aa5d15d-304c-44d3-a42e-c6cf6e9a5a43.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
5 min

Suroviny

  • 600 g hovězí masové kuličky, mražené
  • 2 lžíce olej
  • 2 lžíce estragon, omytý a nasekaný
  • 15 cl hovězí vývar
  • 1/2 sladká cibule Cévenne na tenké plátky
  • 2 oříšky másla
  • 2 lžičky mouka
  • 10 cl nízkotučná smetana
  • 4 plátky bio citron
  • sůl, pepř

POSTUP:

Připravte si ingredience.
 
image.png
Do nádoby nalijte olej.

Masové kuličky osmahněte.
image.png

Dejte stranou.

Rozpusťte máslo.

Přidejte cibuli.

Pár minut restujte na mírném ohni.

Přidejte mouku a dobře promíchejte.

Přidejte vývar a smetanu.

Důkladně promíchejte.

Lehce ochuťte.

Vložte masové kuličky zpět do nádoby i s citronem.
image.png

Utěsněte.

Doba vaření: 5 minut.

Přidejte estragon.

Podávejte.

DOBROU CHUŤ!

image.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše