KROK 1: Pro přípravu kuřecího masa připravte tři talíře. Do prvního talíře dejte mouku. V druhém rozšlehejte vejce, olej a sůl. Ve třetím talíři umístěte strouhanku.
KROK 2: Každý kuřecí plátek obalte v mouce, setřeste přebytečnou mouku, poté ponořte do rozšlehaného vejce a nakonec obalte ve strouhance. Dejte stranou.
KROK 3: Před zapnutím vložte desku do vašeho OptiGrillu. Zavřete gril a zapněte ho. Ruční program se automaticky vybere. Vyberte červené nastavení pomocí tlačítka M a stiskněte OK. Jakmile je předehřívání dokončeno, umístěte máslo a kuřecí plátky na gril. Vařte 10 minut. Otočte je v půlce vaření. Upravte čas podle tloušťky vašich kuřecích plátků.
KROK 4: Mezitím připravte omáčku. Smíchejte majonézu s citronovou kůrou, šťávou a jarní cibulkou.
KROK 5: Pro sestavení burgerů umístěte polévkovou lžíci omáčky na spodní plátek bulky. Na vrchol položte salát, následovaný kuřecími plátky.
KROK 6: Zakončete vrchním plátkem bulky ochuceným omáčkou.
KROK 7: Podávejte ihned.
TIP: V Asii je tento sendvič podáván s teriyaki omáčkou a majonézou. V USA je podáván se smaženou cibulkou a plátkem čedaru.
Doporučené produkty