• Rady & Tipy
  • 10.5.2022

Moderní recepty plné inspirativních nápadů #TefalModerniRecepty

video bannery moderni menu CZ te-blog_1200x675px.jpg

Dva uplynulé roky, zdá se, byly jen kratičkým zpomalením, ve kterém jsme se mohli na chvíli nadechnout, abychom teď pokračovali ve stále svižnějším tempu dál. V pracovním i osobním životě stíháme násobně více a nejenom s naším časem, ale i životním prostorem nakládáme hospodárněji než kdykoliv před tím. Pomáhají nám v tom nové technologie značky Tefal, které si perfektně rozumí s moderním vařením.

Tefal zazáří všude

Jak dostat do malé kuchyně vše, co v ní potřebujeme pro pořádné vaření? Nebo snad řešíte osvěžení vaší stávající kuchyně, která více připomíná skanzen než vysněný moderní prostor? Poradíme vám tu správnou kombinaci multifunkčních kuchyňských spotřebičů, které zastanou práci hromady hrnců, sporáku, trouby, zapékacích mís, tlakového hrnce, grilu a horkovzdušné fritézy. Zní to téměř nemožně, ale automatický digitální hrnec Cook4me+ Connect doplněný o  Extra Crisp Lid spolu s Optigrillem Elite a příslušenstvím to dokážou a nejen to, tyto dva spotřebiče z vás udělají šéfkuchaře a to hned!

Domluvte se se svým hrncem, co bude dnes k večeři

Multifunkční hrnec Cook4me Connect vás provede sám celým procesem vaření. Stačí si vybrat ze 150 předvolených receptů nebo dalších, které najdete v mobilní aplikaci, ta komunikuje přímo s hrncem. Případně do aplikace zadáte suroviny, které máte po ruce a pak skutečně stačí jeden klik a Cook4me Connect už vás srozumitelně dovede krok za krokem až k dokonalému výsledku bez zbytečného postávání a kontrolování, jestli se jídlo nepřichytí nebo naopak nedovaří. A pokud vás vysoká gastronomie děsila jako něco, co je dostupné jen těm nejnadanějším kulinářům, tak teď už opravdu nemusí. Cook4me Connect společně s příslušenstvím Extra Crisp Lid zvládnou delikatesy moderní kuchyně hravě a vy se u vaření dobře pobavíte, třeba se skleničkou v ruce se svými přáteli.

Sladká tečka z grilu

Slanou chuť masa často pozvedne sladkost, třeba ve formě grilovaného ananasu, banánu či jiného druhu zralého ovoce. Kdo by ale čekal dezert připravený na grilu? Optigrill Elite je skutečným elitním pomocníkem v kuchyni, který si sám změří tloušťku masa a automaticky nastaví jeho správné propečení od krvavých steaků až po masa v úpravě well done. Optigrill Elite restuje zeleninu, zapéká panini, s příslušenstvím pro zapékání a pečení se promění v úspornou troubu, ve které upečete třeba pizzu nebo připravíte i zmiňovanou sladkou tečku na závěr vaší dokonalé večeře.

Moderní recepty do vaší kuchyně od Ondřeje Slaniny

Jako důkaz toho, že s těmito dvěma multifunkčními spotřebiči lze připravit během chvíle tříchodové menu pro celou rodinu nebo přátele, jsou recepty oblíbeného šéfkuchaře Ondřeje Slaniny, kterými vás chceme inspirovat. Moderní kuchyně a vaření nejsou se spotřebiči Tefal žádná alchymie. Ochutnejte krevety v kokosovém mléce na máslovém toastu s grilovaným ananasem nebo hovězí steak v curry pastě s rozmarýnovými zapečenými bramborami a večeři zakončete „sladkou tečkou z grilu“ – celozrnným crumble s karamelizovanými jahodami. 

Grilované krevety kokosovém mléce s koriandrem na máslovém toustu s grilovaným ananasem

Hovězí steak v curry pastě se zapečenými bramborami ve smetaně a rozmarýnu

Karamelizované jahody s celozrnným crumble

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše