• Oběd
  • 23.1.2022

Mořské ragú - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

6-23.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
0 min
Vaření
Vaření
45 min

Suroviny

  • 200 g cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 35 ml olivový olej
  • 70 ml bílé víno
  • 1,7 l voda
  • 10 g rybí vývar v prášku
  • 500 g brambory
  • 350 g treska
  • 250 g losos
  • 100 g krevety
  • 70 g zakysaná smetana
  • 10 g kukuřičný škrob

Do mísy kuchyňského robotu dejte 200 g oloupané a rozpůlené cibule a stroužky česneku.

Uzavřete víko a stiskněte 'Start'.

Stěrkou setřete stěny mísy.

Přidejte 35 ml olivového oleje a přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Otvorem ve víku přidejte 70 ml bílého vína, 300 ml vody a 10 g rybího vývaru a stiskněte tlačítko „Start“.

Do mísy kuchyňského robota přidejte 70 g zakysané smetany a 10 g kukuřičného škrobu a stiskněte tlačítko „Start“.

Omáčku odložte stranou.

Nalijte 0,7 l vody do mísy robota.

Do vnitřního napařovacího košíku vložte 500 g oloupaných brambor nakrájených na kostičky.

Do mísy robota umístěte vnitřní napařovací košík a stiskněte 'Start'.

Po uvaření odložte brambory stranou.

Znovu nalijte 0,7 l vody do mísy robota.

Do externího napařovacího košíku vložte 350 g tresky a 250 g lososa nakrájeného na kousky.

Umístěte externí napařovací košík na mísu a stiskněte 'Start'.

Po uplynutí této doby vaření přidejte do externího napařovacího košíku 100 g krevet a stiskněte tlačítko „Start“.

Vyjměte externí napařovací košík a jeho obsah dejte stranou.

Na talíře naaranžujte brambory, kousky ryb a krevety.

Zalijte omáčkou a podávejte horké.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše