• Recepty
  • 9.6.2023

Nachos

nachos.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
5 min
Vaření
Vaření
4 min

Suroviny

  • 50 g tortillových chipsů
  • 50 g fazolí v konzervě
  • 70 g čedaru
  • Pár snítek pažitky
  • 1 rajče
  • 1 avokádo
  • 0,25 červené cibule
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • Sůl, pepř

Fazole sceďte a propláchněte.

Rozložte tortillové chipsy na dno nádoby fritézy se standardním grilem.

Na tortillové chipsy rozprostřete fazole.

Posypte čedarem.

Nastavte pečení na MANUÁLNÍ režim při 180°C po dobu 4 minut.

Mezitím si připravte guacamole.

Avokádo oloupejte, nakrájejte na kousky a poté jej vložte do mísy.

Červenou cibuli nakrájejte nadrobno.

Rozmačkejte avokádo vidličkou nahrubo.

Přidejte olivový olej, citron, nakrájenou cibuli, sůl a pepř. Zakryjte potravinářskou fólií a odložte na chladné místo.

Rajče nakrájejte na kostičky.

Pomocí stěrky vyjměte nachos a položte je na servírovací misku.

Přisypte na kostičky nakrájené rajče a nasekanou pažitku.

Nachos si můžete ihned vychutnat. Podávejte je s guacamole.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše