Fazole sceďte a propláchněte.
Rozložte tortillové chipsy na dno nádoby fritézy se standardním grilem.
Na tortillové chipsy rozprostřete fazole.
Posypte čedarem.
Nastavte pečení na MANUÁLNÍ režim při 180°C po dobu 4 minut.
Mezitím si připravte guacamole.
Avokádo oloupejte, nakrájejte na kousky a poté jej vložte do mísy.
Červenou cibuli nakrájejte nadrobno.
Rozmačkejte avokádo vidličkou nahrubo.
Přidejte olivový olej, citron, nakrájenou cibuli, sůl a pepř. Zakryjte potravinářskou fólií a odložte na chladné místo.
Rajče nakrájejte na kostičky.
Pomocí stěrky vyjměte nachos a položte je na servírovací misku.
Přisypte na kostičky nakrájené rajče a nasekanou pažitku.
Nachos si můžete ihned vychutnat. Podávejte je s guacamole.