• Oběd
  • 23.1.2022

Pražma na fenyklu - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

6-42.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
25 min

Suroviny

  • 2 pražma, připravená k vaření
  • 2 bulvy fenyklu (800 g)
  • 0.5 pomeranč (kůra a šťáva)
  • 1 čajová lžička cukr
  • 1 čajová lžička anýz
  • sůl
  • pepř
  • citronová šťáva

Fenyklové stonky nakrájejte na kousky a vložte je do vnějšího napařovacího košíku.

Do mísy mixéru nalijte 700 ml vody.

Fenykl rozkrojte na polovinu a nožem vytvořte tenké plátky.

Vložte je do vnějšího napařovacího košíku a přidejte pomerančovou kůru a šťávu, 1 lžičku cukru, sůl a pepř.

Vložte napařovací desku a položte na ni dvě pražmy.

Osolte a posypte anýzem.

Umístěte napařovací košík, napařovací desku a víko a stiskněte tlačítko „Start“.

Pražmu položte na talíř s fenyklem uprostřed.

Zakápněte citronovou šťávou a ihned podávejte.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše